Vetenskap

Tror du på UFO?

Finns det andra varelser därute? Eller är chansen att det finns liv på andra planeter extremt liten? Diskutera annat liv i universum här på Passagens UFO-debatt!

Passagen Vetenskap är debattforumet för dig som vill diskutera det senaste inom forskning och vetenskap. Är evolutionsteorin den enda rätta eller tror du mer på skapelseberättelsen? Ett ämne som alltid är aktuellt att diskutera och som du hittar i vår debatt Evolution eller skapelse.

Forumet Vetenskap behandlar en rad vetenskapliga ämnen. Här kan du skriva om allt från geologi, fysik, matematik , strängteorin och biologi, till miljöfrågor som klimathotet ur en vetenskaplig synvinkel och vatten och energi. Du kan också diskutera konspirationsteorier kring vetenskapliga teorier och forskningsframsteg, som till exempel månlandningarna. Här diskuterar vi också geologi – vetenskapen om berg- och jordarter och väderfenomen. Hur går egentligen en solförmörkelse till och varför har vi dag och natt? Briljera med dina kunskaper genom att skriva en insändare/inlägg i den na debatt, eller lär dig nytt genom att diskutera i forumet.

Samhällsvetenskapliga frågor är lika välkomna. Diskutera juridik, geografi, politisk historia, sociologi eller vad du är intresserad av i debatten. Humaniora har en egen debatt. Här hittar du andra som är intresserade av vetenskapliga ämnen.

Här finns också chansen för dig att synas med din alldeles diskussionstråd. Skriv personligt färgade inlägg om din inriktning eller favoritämne inom forskning och få chansen att synas på Passagen Vetenskap.

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar:

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE