Sex - Passagen

Sex

Passagen Sex släpper på de flesta hämningar. Här törs du skriva om dina mest intima sexfantasier, ställa frågor till meddebattörerna och läsa om andras funderingar kring sex, samlag, oralsex, intimitet och sexualitet.

Debatten Tankar kring sex är en bred debatt där allt från funderingar om ”jag duger”, till sköna sexställningar, tips för orgasm, snabb utlösning och annat kring samlag och sex diskuteras. One night stand – eller sex i ett långt förhållande, vad är bäst? Dela med dig av dina tankar om sex och erotik.

Under rubriken HBT diskuteras frågor som rör homosexualitet, bisexualitet och transpersoner. Detta är forumet för homosexuella, bisexuella och transpersoner. Här diskuterar vi könstillhörighet och sexuell läggning.

Kvinnligt tar bland annat upp frågor som p-piller för kvinnor, kvinnors syn på sex och sexualitet. Det kan handla om ett sexuellt perspektiv eller med utgångspunkt från din egen relation.Vad är kvinnligt egentligen? Har du ett personligt problem relaterat till kvinnlighet? Ordet är fritt!

Manligt tar upp mäns syn på sex och killars tankar kring sexualitet. Om du vill fantisera fritt i ord eller läsa sexiga berättelser från andra är debatten Sexnoveller rätt ställe. Berätta om din sexupplevelse eller bli inspirerad! Här kan du avslöja dina sexuella fantasier och ta del av andras sexnoveller!

På Passagen sex hittar du också våra sexigaste och mest barnförbjudna diskussioner.

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar:

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE