Rabattkoder

Rabattkoder för Apotea 2018

Apotea är ett apotek på nätet, de har faktiskt inga fysiska butiker, utan finns bara online. Grundidén är att underlätta vardagen för alla kunder, framför allt när du är sjuk och behöver medicin från apoteket. Att slippa ta sig ut när du är sjuk, eller för den som har svårt att lämna hemmet utan assistans, är ett apotek online en räddare i nöden. Hos Apotea hittar du allt du hittar i ett vanligt apotek, plus lite till. Genom att planera dina inköp sparar du pengar, du slipper komma hem med en massa grejer du egentligen inte behöver. Genom att använda dina rabattkoder för Apotea kan du se till att all nödvändig medicin finns hemma innan du blir sjuk, och samtidigt får du produkterna till ett bättre pris.
I dagsläget finns över 12 000 hälsoprodukter i utbudet. Apotea har tillstånd från Läkemedelsverket för att bedriva apotek, vilket innebär att du kan hämta ut receptbelagda mediciner från hemsidan. Du hittar även receptfria läkemedel som huvudvärkstabletter, nässpray och kortisonsalva i utbudet. De har dessutom andra produkter för dig som vill ha en hälsosam livsstil, till exempel vitamintabletter, prestationshöjande kosttillskott, skonsamt smink och miljövänliga produkter för tvätt och städ.

När passar rabattkuponger för Apotea?

Har du svårt att hitta på bra presenter? Alla människor vill ju egentligen bara må bra och vara nöjda med livet, så ge bort något som får personen att må bättre! Passa på att handla något till dig själv också när du använder dina rabattkuponger så sparar du mer pengar.I avdelningen för kampanjvaror hittar du produkter till nedsatt pris. Kontrollera om din rabattkod hos Apotea går att kombinera med reapriser, annars kan det vara bra att spara rabattkoden till ett senare tillfälle.

Villkor när du handlar hos Apotea

För att kunna handla receptbelagda läkemedel från Apotea måste du kunna identifiera dig med e-legitimation. Om det finns förslag på utbytesvaror så syns de på ditt recept, de kan till exempel vara billigare än det läkemedlet som står på receptet. Du kan kombinera köpet av receptbelagda läkemedel med andra produkter. Lägg dem i din varukorg, och klicka på “till kassan” för att slutföra ditt köp. Du måste vara över 18 år samt ha giltig legitimation för att kunna handla från sajten.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller 14 dagars ångerrätt. Det är dock lite knepigt hos just Apotea eftersom det mesta i produktutbudet inte ingår i denna lagstiftning. Den gäller till exempel inte för alla typer av läkemedel, oplomberade hygienartiklar, hygienartiklar där du öppnat förpackningen samt kylvaror. Beställ därför inte varor som du är säker på att du behöver.Det finns gratis fraktalternativ, och det tar vanligtvis 1-3 dagar innan du får din beställning. Du väljer fraktsätt i kassan innan du slutför köpet, det finns olika alternativ beroende på var i Sverige du bor. Att betala behöver inte heller kosta dig någonting extra, bara du väljer en betalmetod som är gratis. Hos Apotea använder de Klarna Checkout som betallösning. Du kan välja mellan faktura, delbetalning, direktbetalning och kortbetalning.

Hemsidan

Eftersom Apotea inte har några fysiska butiker så är hela verksamheten uppbyggd utifrån hemsidan, och det märks. De som driver Apotea har lång erfarenhet av näthandel, och vet hur en hemsida ska anpassas för att passa kunderna i första hand. Du kan enkelt söka efter produkter och använda filter för att hitta det du letar efter. Om du behöver hjälp att hitta produkter som kan lindra dina symptom så kan du vända dig till kundtjänsten som består av både farmaceuter och egenvårdsrådgivare. Vi vill även passa på att tipsa om att bli medlem på sidan, då får du nämligen tillgång till medlemsrabatten på apotea.se. Trots att butiken bara finns online så gäller tystnadsplikten. Detta eftersom Apotea är en del av hälso- och sjukvården och därmed omfattas av offentlighets- och sekretesslagen.

Aktiva rabatter hos Apotea

Här hos Passagen listar vi aktuella erbjudanden hos Apotea. Du klickar bara på det erbjudande du vill använda för att komma vidare. När du är klar med din beställning och har gått till kassan så aktiverar du din rabattkod hos Apotea genom att fylla i fältet för “Ange ev. rabattkod här:”. Apotea har just nu en kampanj där du kan få nya rabattkoder. Genom att skänka 20 kr till Världsnaturfonden WWF eller SOS Barnbyar så får du en rabattkod värd 10 % för ditt nästa köp. Rabattkoder hos Apotea hittar du annars i deras nyhetsbrev, eller som medlemsförmån från andra föreningar. Oftast gäller rabattkupongerna en specifik vara eller från en viss leverantör. Håll koll på våra erbjudanden här så är du beredd när en vara du vill ha finns på rea.

 

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: