Passagen – på nätet sedan 1995

En första version av Passagen såg dagens ljus redan 1995 och var vid lanseringen något helt nytt – en portal för länkar till externa sajter.

Fler funktioner lades till efter hand och Passagen skulle utvecklas till att bli en av de absolut största webbsidorna i Sverige. Passagen blev en populär sajt där e-handel, bloggar och ett stort debattforum smälte samman i en mix av såväl annonsfinansierat som redaktionellt och användargenererat innehåll. Nu är tiden inne för att ge nytt liv åt denna klassiker på nätet.

Passagen upplyser och rekommenderar

Vi vill gärna se oss själva som något av en konsumentupplysning, och strävar efter att erbjuda så tydlig och praktisk information som möjligt om våra favoriter inom en rad olika områden.

Förhoppningen är att våra artiklar tillsammans med kunskapen hos er besökare ska resultera i en läsvärd och informativ konsumentguide. Välkommen in i Passagens gemenskap!

En tillbakablick

Passagen.se 1996
Passagen.se 2006

Support för e-post

Tjänster för e-post för Spray och Passagen ägs och förvaltas av ett annat företag. Vi hänvisar all support och kundtjänst till nedan länkar.

Har du frågor ang. tjänst för e-post? Kontakta då kundtjänst via denna adress:

Samarbeten och annonsering

För övriga frågor och samarbeten, kontakta [email protected].