Om Passagen

Passagen – på nätet sedan 1995

En första version av Passagen såg dagens ljus redan 1995 och var vid lanseringen något helt nytt – en portal för länkar till externa sajter.

Fler funktioner lades till efter hand och Passagen skulle utvecklas till att bli en av de absolut största webbsidorna i Sverige. Passagen blev en populär sajt där e-handel, bloggar och ett stort debattforum smälte samman i en mix av såväl annonsfinansierat som redaktionellt och användargenererat innehåll. Nu är tiden inne för att ge nytt liv åt denna klassiker på nätet.

Läsvärt inom livsstil

Har vi sagt att vi älskar spel här på Passagen? Det gör vi! Men vi är mer än så. Det mesta som är kul och viktigt i livet har en given plats här, och du kan alltid hitta aktuella jämförelser av pris och kvalitet på sådant som en medveten konsument kan tänkas vara intresserad av. Allt från resor, hem och fritid, till familjeliv, privatekonomi och – givetvis – spel.

Passagen – oss spelare emellan

Så förutom att komma hit för rekommendationer beträffande livsstil; låt dig guidas i den djungel som kallas spelmarknaden. När spelföretagen fullkomligen vräker ur sig erbjudanden dagligen – hur ska man kunna veta vilka som är bra? Bra på riktigt. Använd Passagens jämförelser till att hitta rätt bland alla alternativ. Missa inte heller våra texter om ansvarsfullt spelande, fulla av de fakta och kontaktuppgifter som kan behövas vid eventuella spelproblem.

Passagen upplyser och rekommenderar

Vi vill gärna se oss själva som något av en konsumentupplysning, och strävar efter att erbjuda så tydlig och praktisk information som möjligt om våra favoriter inom livsstil, spel och ekonomi. Vi tror också att gemenskap och kommunikation är det bästa sättet att hålla sig uppdaterad, om det mesta. Därför har vi  självklart valt att behålla Passagens debattforum – en plats där ni medlemmar kan diskutera fritt och utbyta åsikter, rekommendationer och tips om allt mellan himmel och jord.

Förhoppningen är att våra artiklar tillsammans med kunskapen hos er medlemmar ska resultera i den bästa spel- och konsumentguiden online. Välkommen in i Passagens gemenskap!

Ägare och drift

Passagen drivs och ägs av Upside Media Ltd.

En tillbakablick

Passagen 1996

 

 

 

 

Passagen 2006

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: