Nyheter

Skriv din åsikt!

Vad är aktuellt och viktigt för dig just nu? Lämna dina åsikter om det senaste i nyhetsvärlden här på Passagen Debatt!

 

 

Diskutera det senaste och aktuella på Passagen Nyheter! Vad debatteras kring fikabordet och i tv-sofforna i dag? Skriv ett inlägg om dagens snackis och kom med din åsikt. Gå in i debatten om medierna och medias inflytande över människorna och landet. Hur mycket ska man bevaka kändisar?

Här diskuteras media, medier, tv, radio, tidningar, journalister, journalistik, kvällspress och morgontidningar i en salig blandning. Tipsa om din favoritkrönikör eller journalist eller vilken bloggare du helst följer.

Bloggosfärens makt blir allt större och den har till och med kommit att kallas den fjärde statsmakten. Säkert är i vart fall att bloggarna ritar om maktkartan i många avseenden. Hur ser du på bloggarnas inflytande? Skriv ett inlägg i debatten!

Vad tycker du om journalisternas arbete? Ställer journalisterna rätt frågor? Vilka ämnen bör tas upp till granskning och debatt? Är medias makt för stor? Och rapporterar media för mycket om onödiga saker? Tyck även till om skvallerpress och paparazzifotografer. Var går till exempel gränserna för vad som är etiskt försvarbart när det gäller skvallerpressen? Och läser du skvallertidningar?

Diskutera den senaste nyhetsrapporteringen och de aktuella ämnen som upprör dig mest just nu. Du kanske vill lyfta en fråga som du anser inte har fått tillräckligt mycket utrymme? Här tipsar vi också om goda nyheter som vi blir glada och inspirerade av.

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: