Kärlek & Dejting

Diskutera Kärlek, relationer & dejting på Passagen!

Är du lycklig singel? Olycklig i ett förhållande? Har du råkat ut för en otrogen partner eller är det kanske du som varit otrogen? Dela med dig av dina tankar och diskutera i forumet kärlek. Diskutera singelliv här eller skriv en kärleksdikt.

Hissa och dissa singellivet

SINGELLIV: Är det alltid en dans på rosor att vara i ett par – eller är det rentav mycket bättre att vara singel? Diskutera singellivets för och nackdelar här!

 

Passagen Kärlek är en av våra mest populära sidor. Under Kärlek och relationer kan du ventilera alla frågor som man stöter på i en lång eller kortvarig kärleksrelation eller i relationen till sina föräldrar, barn, svärföräldrar med flera. Här kan du för hela världens Internetbesökare förklara din kärlek för någon du verkligen tycker om. Här diskuterar vi också förbjuden och omöjlig kärlek. Hur går man vidare efter en separation? När upptäcker man att det är dags att bryta? Funkar det med kärlek på jobbet eller är det upplagt för kaos – skriv ett inlägg och diskutera.

Är du inte i en relation finns debatten Singeliv för dig som gillar dejting. Dela dina tankar om singellivets för- och nackdelar här. Du kan till exempel berätta om dina kraschade relationer eller diskutera problem som kan uppstå i kärleksrelationer. Är du lycklig singel? Eller tär ensamheten?

Kärlek och relationer för ofta med sig en hel del jobbiga ting också. Kan man förlåta otrohet, lögner, svartsjuka och i så fall när? Här finns det lika många åsikter som det finns människor . Skriv ditt svar till en frågande meddebattör eller be om råd. Problem kan alltid uppstå mellan pojkvänner och flickvänner, fruar och män. Skriv din historia i en insändare/inlägg på Kärleksproblem.Kanske kan dina meddebattörer ge riktigt goda råd!

Vill du inte sätta ord på kärleken eller relationen i debatten – lätta ditt hjärta med en dikt. På Kärleksdikter finns plats för vackra dikter, korta och långa, poesi, nedskrivna i hast eller med känsla. Här kan du läsa insändare om förälskelse och separation i diktens form.

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: