Fritid

Tyck till om våra vänner djuren

DJUR: Här diskuterar vi alla typer frågor som gäller husdjur, till exempel katt- och hundraser, djurallergi och uppfostran. Du kanske har några bra tips att dela med dig av när det gäller att få den nya hundvalpen att bli rumsren?

Skriv en rad om jakt och fiske

JAKT & FISKE: Är du en natur och jaktmänniska? Botanisera bland inläggen i debatten jakt och fiske – eller skriv ett nytt om din tid i skogen eller vid stranden.

Diskutera motor och motorliv

MOTOR: I debatten motor kan du diskutera allt från bensinpriser till fyrhjulingar och båtmotorer. Är skatten på bensin för hög – eller bör alla sluta köra bil direkt?

Passagen Fritid är ett brett forum för debatt

Här kan du diskutera vitt skilda ämnen, som boende, motor, hobby, djur, elektronik och resor!

Under Boende och renovering och Sälja, köpa och hyra bostad kan du bland annat diskutera olika boendeformer, bolån, mäklare, kalkyler, amorteringar, lagar, grannar, badrumsrenovering, hantverkare och byggmaterial.

I debatten Hemelektronik och internet har du möjlighet att skriva din egen insändare eller debattinlägg om hemelektronik, datorer, Internet och fenomen som har med Internet att göra. Vilka är fördelarna och nackdelarna med sociala medier? Hur kontrollerar man som förälder vad barnen gör på nätet? Ska du köpa en ny tv och behöver tips? Har du svårt att få grejerna att fungera? Ta hjälp av andra!

Intresserad av bilar, båtar och motorcyklar? Det spelar ingen roll om du kör Volvo, SAAB, Audi, Bentley, Harley Davidson, Nimbus eller segelbåt, begagnat eller nytt. Skriv en insändare i Motor på Passagen Fritid! Under Sport och spel kommenteras allt från Zlatans senaste frispark, travtips på Solvalla och Elitserien till Counter-Strike och fusk till Sims 2. Dra i gång ett eget samtal kring ditt intresseområde och få svar från andra i debatten.

Skog och naturälskaren eller jägaren hittar hem under Jakt och fiske. Skogsbruk, bästa vattendragen för laxfiske är ämne för debatt, precis som för eller mot jakt av varg. Djur håller sig till våra tama vänner, som katt, hund, häst, ödla, undulat eller vad du gillar bäst.

Lockar Rom, Mallorca, Kanarieöarna eller New York? Är du på väg på weekend, ta en sista minuten eller resa jorden runt är forumet Resor rätt för dig. Storstad eller flygstol – skriv ett inlägg om ditt bästa resmål eller få svar på din fråga. Skrivlust finns till för dig som skriver dikter, noveller eller annat och vill utbyta tankar kring det.

Vardagsprat är en trotjänare där högt och lågt blandas både för medelålders och andra – inget ämne är fel och här finns många stammisar. Under Hobby och fritid söker många nya vänner eller skriver om sitt fritidsintresse – vad det än är.

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: