Familj

Diskutera förlossningsvård i familjeforumet

Svensk förlossningsvård har granskats hårt och kritiseras kraftigt. Det handlar b.la. om överfulla förlossningsavdelningar, brist på intensivvård och en ohållbar arbetssituation för barnmorskorna. Vad tycker du om den svenska förlossningsvården? Hur har du upplevt den? Känner du en rädsla över att föda barn i Sverige eller känner du dig lyckligt lottad över att föda just här?

 

 

Välkommen till Passagen Familj, debatt- och blogg om familjeliv och relationer! Är du själv förälder och vill dela med dig av svårigheter eller lyckostunder i vardagen? Eller är du på jakt efter råd och stöd? Tonårsproblem eller krångliga småbarn?

Skriv ett inlägg på Passagen Familj! Här kan du också ta upp tankar om skola, diskutera uppfostran, barnlöshet, plastmammor och bonuspappor, hur skilsmässor påverkar barnen och var man bäst åker på söndagsutflykt med ett gäng tioåringar. Inget är för litet eller för stort. Berätta om dina funderingar kring graviditet, förlossning, relationer eller ställ frågor om barns hälsa, dagis, och ekonomi. Kanske vill du dryfta dina tankar kring adoption i ett inlägg? Eller starta en debatt om hur man tacklar sin svärfar eller styvdotter som gör livet surt? Debattera plastmammor, plastpappor eller bonusbarn.

I debatten Känsligt passar även de allra tyngsta ämnena in. Ställ de svåra frågorna och ge relevanta svar på andra debattörers inlägg! Här är är alla välkomna att debattera abort och andra svåra ämnen som har med familjen att göra som till exempel relationer, förbjudna känslor. Hur tacklar du ett problem? Skriv din historia och berätta i ett debattinlägg i detta forum där inget är för svårt för att frågas eller berättas om.

På Passagen Familj kan du också läsa spännande, allvarliga och roliga bloggar om familjeliv, dagishämtning och tonårsfunderingar.

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: