Andligt

Tror du på seans och spådom?

Välkommen till Passagen Andligt, din debatt och bloggsida om andlighet och religion på nätet! Här kan du debattera och skriva insändare om ateism, gudstro, new age, spådomar och mycket mer. Ställ de svåra frågorna och ge relevanta svar på andra debattörers inlägg!

Vår debatt om Religion och tro inbjuder till diskussion om alla religioner, från hur olika personer tolkar Bibeln eller någon annan helig skrift till hur man hittar sin alldeles egna tro. I Andlig upplysning ställs frågan ”Vem är jag?” och andra tankar som rör ämnet.Vad rör sig i ditt huvud som bara vill nå ut? Passa på att dela med dig av dina tankar, genom en insändare/inlägg i debatten eller i en egen blogg.

Ateism är ett välbesökt forum där begreppet ateism vrids och vänds på. Vad är en ateist? Är det motsatsen till troende? Finns det några regler? Måste en ateist ta aktivt avstånd från tanken att det finns gudar, eller räcker det att inte tro själv?

I Passagens debatt om New age samlas åsikter i insändare om nyandlighet, positivt tänkande, medvetandets kraft och annat som hör ämnet till. New age kom till redan på 1930-talet och har kopplingar till såväl teosofi, som buddhism och kinesisk filosofi.

På Spålinjen kan du debattera om spådomar, tarot, seanser och medvetande över det som kallas normalt. Har du själv känt av möjligheten att se saker andra inte gör? Eller är du nyfiken på om någon annan gör det? Var med och debattera!

Logga in på Passagen

Passagen rekommenderar: